Chec cu mac si pere
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Preincalziti cuptorul la semnul 5/190 grade C.
Ungeti cu unt o forma de chec. Asezati perele, curatate de coaja si taiate felii, in forma.
Puneti din loc in loc cubulete de unt (cele 25 g.) - Stropiti cu siropul pregatit ( il puteti face voi dintr-un pahar mare de apa + 2 linguri zahar, puse la fiert pret de cateva clocote.
- Frecati untul inmuiat la temperatura camerei cu zaharul pana ce compozitia devine spumoasa si se deschide la culoare; incorporati treptat macul:si faina cernuta amestecata cu praful de copt.
- Adaugati esenta de vanilie in ouale batute si-apoi adaugati-le compozitiei cu mac:Turnati compozitia in forma si dati la cuptor timp de 25 de minute.
- Rasturnati checul pe un platou alungit si serviti taiat felii, stropit cu sirop cald si crema de ou, inghetata de vanilie sau frisca batuta ori simplu.Cateva prim-planuri.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!