Chec aperitiv

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Sunca si ardeii se taie cubulete. Ouale se bat foarte bine pana isi deschid culoarea si devin ca o compozitie spumoasa.
  • Peste ele se adauga faina impreuna cu praful de copt, apoi restul ingredientelor amestecand usor cu lingura, nu cu mixerul.
  • Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt, se toarna compozitia si se da la cuptor pt 45 minute la 180-190 grade.
  • Dupa coacere se lasa sa se raceasca complet si apoi se feliaza.
  • E l-a facut cu 1 zi inainte de Craciun si l-a pastrat la frigider. S-a mentinut foarte bine.
IIoanaLaura

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Ff bun la-m facut de 2 ori!!

abuz

anonymous

Minunat

abuz

anonymous

Foarte gustoasa am ancercat si eu felicitari

abuz