Chec aperitiv
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Sunca si ardeii se taie cubulete. Ouale se bat foarte bine pana isi deschid culoarea si devin ca o compozitie spumoasa.
- Peste ele se adauga faina impreuna cu praful de copt, apoi restul ingredientelor amestecand usor cu lingura, nu cu mixerul.
- Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt, se toarna compozitia si se da la cuptor pt 45 minute la 180-190 grade.
- Dupa coacere se lasa sa se raceasca complet si apoi se feliaza.
- E l-a facut cu 1 zi inainte de Craciun si l-a pastrat la frigider. S-a mentinut foarte bine.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent
anonymous
Ff bun la-m facut de 2 ori!!
anonymous
Minunat
anonymous
Foarte gustoasa am ancercat si eu felicitari