-
Home
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Retete de chec
-
Chec aperitiv
CHEC APERITIV
-
(4.6/5 - 127 voturi)
-
4
-
41
Preparare
-
Sunca si ardeii se taie cubulete. Ouale se bat foarte bine pana isi deschid culoarea si devin ca o compozitie spumoasa.
-
Peste ele se adauga faina impreuna cu praful de copt, apoi restul ingredientelor amestecand usor cu lingura, nu cu mixerul.
-
Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt, se toarna compozitia si se da la cuptor pt 45 minute la 180-190 grade.
-
Dupa coacere se lasa sa se raceasca complet si apoi se feliaza.
-
E l-a facut cu 1 zi inainte de Craciun si l-a pastrat la frigider. S-a mentinut foarte bine.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Excelent
Ff bun la-m facut de 2 ori!!
Minunat
Foarte gustoasa am ancercat si eu felicitari