Branza facuta in casa
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se pune laptele la fiert se aduga iaurtul/smantana si se lasa la fiert, la foc mic , pana se separa branzica de zar.
- Se strecoara in tifon , se lasa la scurs si gata avem o branzica de casa delicioasa , numai buna de dat copiilor in perioada diversificarii sau pur si simplu de consumat de catre toti membrii familiei.
- Este mult mai buna decat branzica facuta cu tablete de calciu sau cu lamaie.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 538Kcal
- Carbo: 39.1g
- Grăsimi: 31.2g
- Grăsimi sat.: 18.5g
- Proteine: 26.8g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 37.4g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 23
Informații nutriționale pentru 1 porție (850g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Explicatie exact ca branza
anonymous
Foarte buna reteta. Am testat-o in speranta de ai da o branzica cat mai sanatoasa bebelui si mi-a iesit din prima. Am folosit lapte si iaurt de la Napolact de 3,5 % grasime si am fiert la foc potrivit in jur de 10 min si gata. A iesit o branzica foarte delicioasa, dulceaga.
anonymous
Foatre buna
anonymous
Pare ff simplu..de abia astept sa incer si eu...mama mea obisnuia sa faca ...si era tare buna.
anonymous
Cea mai mare teapa ...... am fiert laptele cam 2 ore si degeaba ... ma gandeam eu ca ii teapa...asta este mi-am lut-o
Punctează această reţetă