Salata de fasole galbena cu usturoi

Ingrediente
4
Cost estimat: 3.29Euros€ (0.82€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Fasolea proaspata se curata, se spala si se fierbe. Ceapa se toaca marunt de mana si usturoiul se paseaza.
- Se caleste ceapa intr-o cantitate generoasa de ulei pana isi schimba culoarea, sa fie aurie. Se adauga apoi usturoiul si se caleste si el. La final punem fasolea scursa bine si le calim impreuna.
- Potrivim de sare si asta-i tot. Se serveste rece de la frigider. Este o mancare grea dar foarte gustoasa. Cine doreste poate pune fasolea la scurs de ulei.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 191Kcal
- Carbo: 20g
- Grăsimi: 7.2g
- Grăsimi sat.: 0.6g
- Proteine: 10.5g
- Fibre: 18.3g
- Zahăr: 19.3g
- ProPoints: 6
- SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (767g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
ELISABETA,
29/08/2018
Mai gustoasa mi se pare, preparata cu maioneza si usturoi.
am gătit această rețetă
29/09/2018
Nu e bine sa calesti ceapa int-o "cantitate generoasa de ulei"! E suficient ca legumele sa fie trase la tigaie maxim doua minute pentru a nu-si pierde proprietatile nutritive.
Doina,
29/08/2018
Presupun ca fasolea se fierbe daca este folosita proaspata si nu din borcan. Cred ca este gustoasa si merita incercata.
Chris33,
29/08/2018
Asta nu e salata ci mancare !!Salata este cu ulei otet si patrunjel verde