Petitchef

Salata de fasole galbena cu usturoi

Antreuri
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
191 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 3.29 (0.82€/porție)

Preparare

  • Fasolea proaspata se curata, se spala si se fierbe. Ceapa se toaca marunt de mana si usturoiul se paseaza.
  • Se caleste ceapa intr-o cantitate generoasa de ulei pana isi schimba culoarea, sa fie aurie. Se adauga apoi usturoiul si se caleste si el. La final punem fasolea scursa bine si le calim impreuna.
  • Potrivim de sare si asta-i tot. Se serveste rece de la frigider. Este o mancare grea dar foarte gustoasa. Cine doreste poate pune fasolea la scurs de ulei.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 191Kcal
  • Carbo: 20g
  • Grăsimi: 7.2g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 10.5g
  • Fibre: 18.3g
  • Zahăr: 19.3g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (767g)


Întrebări:




Comentarii:

ELISABETA, 29/08/2018

Mai gustoasa mi se pare, preparata cu maioneza si usturoi.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/09/2018

Nu e bine sa calesti ceapa int-o "cantitate generoasa de ulei"! E suficient ca legumele sa fie trase la tigaie maxim doua minute pentru a nu-si pierde proprietatile nutritive.

(0) (0) Abuz
Doina, 29/08/2018

Presupun ca fasolea se fierbe daca este folosita proaspata si nu din borcan. Cred ca este gustoasa si merita incercata.

(0) (0) Abuz
efi, 29/08/2018

Nu e o versie de fasole batuta?

(0) (1) Abuz
Chris33, 29/08/2018

Asta nu e salata ci mancare !!Salata este cu ulei otet si patrunjel verde

(2) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salata mexicana in borcan
Salata mexicana in borcan
2 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează