Salata de fasole galbena cu usturoi

Salata de fasole galbena cu usturoi
Antreuri
4 porții
Foarte ușor
35 min
191 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 3.29 (0.82€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Fasolea proaspata se curata, se spala si se fierbe. Ceapa se toaca marunt de mana si usturoiul se paseaza.
  • Se caleste ceapa intr-o cantitate generoasa de ulei pana isi schimba culoarea, sa fie aurie. Se adauga apoi usturoiul si se caleste si el. La final punem fasolea scursa bine si le calim impreuna.
  • Potrivim de sare si asta-i tot. Se serveste rece de la frigider. Este o mancare grea dar foarte gustoasa. Cine doreste poate pune fasolea la scurs de ulei.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 191Kcal
  • Carbo: 20g
  • Grăsimi: 7.2g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 10.5g
  • Fibre: 18.3g
  • Zahăr: 19.3g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (767g)
JJoujou

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

ELISABETA, 29/08/2018

Mai gustoasa mi se pare, preparata cu maioneza si usturoi.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/09/2018

Nu e bine sa calesti ceapa int-o "cantitate generoasa de ulei"! E suficient ca legumele sa fie trase la tigaie maxim doua minute pentru a nu-si pierde proprietatile nutritive.

(0) (0) abuz
Doina, 29/08/2018

Presupun ca fasolea se fierbe daca este folosita proaspata si nu din borcan. Cred ca este gustoasa si merita incercata.

(0) (0) abuz
efi, 29/08/2018

Nu e o versie de fasole batuta?

(0) (1) abuz
Chris33, 29/08/2018

Asta nu e salata ci mancare !!Salata este cu ulei otet si patrunjel verde

(2) (0) abuz