Salata de fasole in culori cu peste afumat

Felul principal
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire20 min
  • Ceapa taiata marunt, usturoiul pisat,uleiul,sare,oregon,piper. Se amesteca si pune in frigider la marinat pentru circa 20 minute.
  • Fasolea,morcovul crud feliat subtirel,rosiile taiate cubulete,ardeiul rosu taiat marunt ,ridichea si ceapa verde rondele.
  • Se amesteca usor toate,dupa care se adauga sosul de ulei cu ceapa si usturoi,si la sfirsit pestele afumat.
  • Foarte delicioasa.Se lasa la frigider circa 1 ora .
    Serviti cu tortila chips(chipsuri din malai).

Punctează această reţetă

BBucatariaparadis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Hanna

Ma scuzati, eu sunt plecata din Ro de ceva vreme, cred ca am pierdut o parte din cunostinte. Rog traducere la: cuti, ceapa medie dulce - ceapa tb sa fie media sau dulceata cepei tb sa fie medie, obtional, betze, salmon si oregono?

abuz