Salata de fasole in culori cu peste afumat
Ingrediente
4
Preparare
Preparare1 oră
Gătire20 min
- Ceapa taiata marunt, usturoiul pisat,uleiul,sare,oregon,piper. Se amesteca si pune in frigider la marinat pentru circa 20 minute.
- Fasolea,morcovul crud feliat subtirel,rosiile taiate cubulete,ardeiul rosu taiat marunt ,ridichea si ceapa verde rondele.
- Se amesteca usor toate,dupa care se adauga sosul de ulei cu ceapa si usturoi,si la sfirsit pestele afumat.
- Foarte delicioasa.Se lasa la frigider circa 1 ora .
Serviti cu tortila chips(chipsuri din malai).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Hanna
Ma scuzati, eu sunt plecata din Ro de ceva vreme, cred ca am pierdut o parte din cunostinte. Rog traducere la: cuti, ceapa medie dulce - ceapa tb sa fie media sau dulceata cepei tb sa fie medie, obtional, betze, salmon si oregono?
Punctează această reţetă