Se pune la scurs tonul din conserva (are mult ulei). Porumbul se scurge si el. Rosia si castravetele se taie cubulete de 1cm. Se amesteca tonul cu porumbul, rosia si castravetele. Se adauga zeama de la o jumatate de lamaie si maioneza. Se condimenteaza cu sare si piper. Se decoreaza cu felii de lamaie, maioneza si eventual frunze de patrunjel. Bon appetit!
04 Iulie 2013 - O salata buna care o fac destul de des. Dar acum in luna Iulie de unde sa mai fie castraveti murati ? O sa incerc cu 2 castraveciori in otet... Nu cred sa fie rau..
Comentarii (11):
04 Iulie 2013 - O salata buna care o fac destul de des. Dar acum in luna Iulie de unde sa mai fie castraveti murati ? O sa incerc cu 2 castraveciori in otet... Nu cred sa fie rau..
Ffff gustoasa si usor de facut
Excelenta
Simplu,rapid si gustos.
Buna
Foarte buna !
SUPER..
Incercati sa puneti totul pe o salata creata taiata marunt,aspectul va deveni cuceritor,iar gustul.......mmmmmmmm!
Bun, bun!!!
USOR DE FACUT,SANATOS SI GUSTOS!