Petitchef

Oua umplute

Antreuri
4 porții
30 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Taiem ouale in 2, scoatem galbenusurile si adaugam la pateul de ficat, amestecam cu o furculita, adaugam untul si condimentele... amestecam bine pana ce devine ca o pasta...punem pe un platou sosul de maioneza cu smantana si asezam ouale dupa cum ne trece prin cap si ornam dupa preferinta...


Poze

Oua umplute
Oua umplute - poza 2
Oua umplute - poza 3

Întrebări:




Comentarii (31):

11/11/2015

Foarte gustoase.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/02/2014

Yamii!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/12/2013

Foarte bun

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/07/2013

Fb bun bv

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/01/2016

Cum prepari pateul de ficat?

(1) (0) Abuz
03/10/2014

As sugera o alta reteta, evident cea pe care o fac eu si tot evident ca este muult mai gustoasa .
umplutura sa o faceti din sunca sau salam taranesc cu sunculitza putin afumat, castraveciori acri taiati marunt, galbenusul de la jumatate din ouale fierte. din galbenusele ramase(nu toate) se face o maioneza grosutza in care punem un pic de mustar iute. Se adauga si in umplutura putin maioneza ca sa o lege.
Se umplu ouale cu pasta rezultata. va asigur ca este absolut grozava

(1) (0) Abuz
01/10/2014

F.bune

(0) (0) Abuz
27/04/2014

P

(0) (0) Abuz
22/04/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
19/04/2014

Mmm...!!!super bune ,incercatile ....

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua cu avocado
Oua cu avocado
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Oua mimoza, 4 variante
Oua mimoza, 4 variante
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Oua cu paprika
Oua cu paprika
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Oua cu ton
Oua cu ton
4 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează