Se desface coasta la mijloc printre coaste se condimenteaza cu sare si piper poti folosi si condiment pt carne de porc pt un gust mai deosebit,apoi faci umplutura ficatu se pune sa fiarba 5 minute apoi se scoate si se taie marunt,se tau ouale fierte ceapa taiata marunt patrunjelul,ceapa verde ,se inmoaie painea in putina apa apoi se stoarce si se marunteste pieptul de pui fiert apoi se condimenteaza cu sare piper si cele 10 oua crude .SE umple coasta apoi se coasa cu ata intr o parte ,se pune intr o tava unde se pune o cana de apa iar coasta se stopeste cu ulei se lasa la cupto la foc mic 4-5 ore punind ulei din tava pe coasta din cand in cand.Cand este gata se scot oasele cand e calda se lasa la racit apoi se poate taia feli.
Cu o compozitie asemanatoare umplu coasta de miel la Paste.Reteta am invatat-o pe cand eram profesoara in Maramures ,de la gazda mea.De multi ani o fac de paste.imi pare rau ca nu am o fotografie sa o arat
Comentarii (13):
Super
Foarte bun,eu o fac fara ceapa este la fel de buna
Abia astept sa fac si eu mincarea asta.cred ca e super buna.Felicitari
FOARTE GUSTOASA.POFTA BUNA!
Pesante ma tanto,tanto buona.
Despre ce coasta este vorba ca nu prea inteleg nimic
Bun!!
Cu o compozitie asemanatoare umplu coasta de miel la Paste.Reteta am invatat-o pe cand eram profesoara in Maramures ,de la gazda mea.De multi ani o fac de paste.imi pare rau ca nu am o fotografie sa o arat
Arata bine ,dar plina de colesterol
Naspa