Iubitorii de usturoi, nu cred că pot să reziste la asta! Si eu fac parte din această categorie și nu rezist!
Pe scurt, bagheta se umple cu compoziția de unt și usturoi, se dă la cuptor iar la final devine crocantă în exterior, puțin moale, pufoasă și aromată în interior. Se servește cu paste, supe sau goală ca aperitiv.
Foarte mult unt. Am pregătit compoziția cu 100 gr unt și nu am pus-o pe toată, și tot a ieșit grețoasa. Nu am folosit folie de aluminiu, ci am lăsat-o așa 15 minute.
Mi-ar place sa incerc reteta, dar facand urmatoarea modificare - as inlocui jumatate din cantitatea de unt cu telemea maturata, diminuand cantitatea de usturoi si punand in loc putina ceapa. Voi incerca.
Comentarii (30):
Foarte mult unt. Am pregătit compoziția cu 100 gr unt și nu am pus-o pe toată, și tot a ieșit grețoasa. Nu am folosit folie de aluminiu, ci am lăsat-o așa 15 minute.
L-am vazut undeva la TV,l-am facut si mi-a placut.
Foarte buna reteta
TREBUIE INCERCAT
Interesant,voi face si eu
Mi-ar place sa incerc reteta, dar facand urmatoarea modificare - as inlocui jumatate din cantitatea de unt cu telemea maturata, diminuand cantitatea de usturoi si punand in loc putina ceapa. Voi incerca.
Foarte buna !
Nu ma atrage!
Bravo e fb si gustos si f. simplu
Sper sa fie f buna
merci