Baghetă umplută cu unt și usturoi (garlic bread)

Baghetă umplută cu unt și usturoi (Garlic bread)
Antreuri
4 porții
Foarte ușor
30 min

Iubitorii de usturoi, nu cred că pot să reziste la asta! Si eu fac parte din această categorie și nu rezist! Pe scurt, bagheta se umple cu compoziția de unt și usturoi, se dă la cuptor iar la final devine crocantă în exterior, puțin moale, pufoasă și aromată în interior. Se servește cu paste, supe sau goală ca aperitiv.


Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire25 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
Tania, 10/11/2021

Foarte mult unt. Am pregătit compoziția cu 100 gr unt și nu am pus-o pe toată, și tot a ieșit grețoasa. Nu am folosit folie de aluminiu, ci am lăsat-o așa 15 minute.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/07/2015

L-am vazut undeva la TV,l-am facut si mi-a placut.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/09/2013

Foarte buna reteta

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
27/07/2015

TREBUIE INCERCAT

(0) (0) abuz
19/07/2015

Interesant,voi face si eu

(0) (0) abuz
Mariana Iancu, 18/07/2015

Mi-ar place sa incerc reteta, dar facand urmatoarea modificare - as inlocui jumatate din cantitatea de unt cu telemea maturata, diminuand cantitatea de usturoi si punand in loc putina ceapa. Voi incerca.

(0) (0) abuz
16/07/2015

Foarte buna !

(0) (0) abuz
15/07/2015

Nu ma atrage!

(0) (0) abuz
15/07/2015

Bravo e fb si gustos si f. simplu

(0) (0) abuz
15/07/2015

Sper sa fie f buna
merci

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+