Creveti trasi in unt, cu lime si usturoi

Creveti trasi in unt, cu lime si usturoi

Photobucket Am ramas doar eu cu Raissa acasa, asa ca mi-am pregatit niste creveti foarte suculenti si aromati, care nu sunt pe gustul iubitului meu sot, asa ca profit de ei cand pleaca el cu treburi.
Foarte simplu : am incins 2 linguri de unt intr-o tigaie, si am prajit crevetii ( decongelati, decorticati) maxim 2 minute, nu i-am intors, dar am miscat tigaia astfel incet "valuri" de unt incins sa-i scalde si pe partea de sus:
Photobucket apoi am turnat peste ei un dressing din zeama de lime, 3 catei de usturoi presati si patrunjel maruntit:
Photobucket am stins focul, am presarat putina sare,am acoperit, si am lasat 5 minute sa se intrepatruna aromele.
Photobucket i-am devorat cu nesat in 2 minute
Photobucket au ramas doar coditele si amintirile ... :)
Photobucket concluzia e ca I love shrimps! ;)))) pe seara incerc o paella, sa vedem ce iese ...

U Una ... alta ....

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata bine! Mi-am facut si eu si sunt MEGA SUPER BUNI!! Bravo!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Fb

abuz

anonymous

Ffff bunnna retetaaa!!!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Este o reteta super!Felicitari.Maine fac si eu.

abuz

anonymous

Simpu si pare buuun!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Pare extra mega gustoasa! am sa o incerc si eu :)

abuz
  • pagina 1 / 2