Este un snack des intalnit la indieni si e foarte popular.
Puneti suficient ulei la incalzit intr-o oala de vreo 2 litri asa incat chipsurile sa poata pluti in voie.
Intre timp curatati bananele de coaja si taiati-le feliute subtirele, de 2mm.
Puneti-le cate una in uleiul incins. Daca le puneti pe toate odata se vor lipi intre ele si nu se vor praji asa bine.
Tineti-le in baia e ulei cam 5 minute intorcandu-le pe ambele fete. Apoi le scoateti pe un platou, pe hartie prosop. Dupa ce le-ati prajit pe toate, presarati un pic e sare peste ele, desi acest lucru nu e neaparat necesar. Chipsurile sunt bune si fara sare.
Dupa ce se racoresc, daca rezista pofticiosilor, ce ramane puteti pastra intr-un borcan care se inchide etans. Nu necesita pastrarea in frigider.
Comentarii:
Super tare !
Cred ca sunt bune,dar nu ma tenteaza
BOMBA CALORICA
Bun
Trebuie sa le incerc si eu
Ciudatele...
Excelent ! Daca gasesc banane verzi incerc sa o gatesc AZI ! Vedeti cat de multe lucruri minunat de simple rezulta dintr-o globalizare reala ....?
Prajeala.......
Bune
Fghujb j