chiftelute din carne

Antreuri
Ușor
1 h 50 m

Ingrediente

8

Ingrediente:

Preparare

Preparare20 min
Gătire1 h 30 m
  • Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare, boia de ardei, patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele, neanghesuite;
    se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa aproximativ 30 minute, apoi dupa ce au prins crusta la suprafata, chiftelele se intorc si se mai lasa 30 minute.

Punctează această reţetă

AAdriana65

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Si daca am cuptor electric Ce inseamna foc mic :(

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pe langa faptul ca sunt deosebit de delicioase sunt si sanatoase prin faptul ca nu sunt prajite in ulei.
La fel de gustoase sunt si facute din carne de pui sau de curcan.
Reteta pentru cei cu dieta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna reteta,ca la mama acasa!Tocmai am facut cateva chiftelute,delicioase!!!

am gătit această rețetă
abuz

florinel

Nu aplicati la creditta...nu exista. La reteta eu adaug mult marar si un varf de cutit de bicarbonat....Sa aveti pofte!

abuz

anonymous

Foarte gustoase in urma prajirii la cuptor

abuz

anonymous

De ce cartofi,oul leaga, oricum, interesant:)

abuz

anonymous

In vederea scaderii colesterolului, acest mod de a gati este excelent. eu pun si putina tarate de ovaz si le asez pe hartie de copt, fara sa ung tava cu ulei.

abuz

Moldoveanu Teodora

Buna ideea cu cuptorul!

abuz

anonymous

F.bune ,gustoase

abuz
  • pagina 1 / 4