chiftelute din carne
Ingrediente
8
Ingrediente:
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 h 30 m
- Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare, boia de ardei, patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele, neanghesuite;
se da tava la cuptor, la foc mic, unde se lasa aproximativ 30 minute, apoi dupa ce au prins crusta la suprafata, chiftelele se intorc si se mai lasa 30 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Si daca am cuptor electric Ce inseamna foc mic :(
am gătit această rețetă
anonymous
Pe langa faptul ca sunt deosebit de delicioase sunt si sanatoase prin faptul ca nu sunt prajite in ulei.
La fel de gustoase sunt si facute din carne de pui sau de curcan.
Reteta pentru cei cu dieta
am gătit această rețetă
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna reteta,ca la mama acasa!Tocmai am facut cateva chiftelute,delicioase!!!
am gătit această rețetă
F
florinel
Nu aplicati la creditta...nu exista. La reteta eu adaug mult marar si un varf de cutit de bicarbonat....Sa aveti pofte!
anonymous
Foarte gustoase in urma prajirii la cuptor
anonymous
De ce cartofi,oul leaga, oricum, interesant:)
anonymous
In vederea scaderii colesterolului, acest mod de a gati este excelent. eu pun si putina tarate de ovaz si le asez pe hartie de copt, fara sa ung tava cu ulei.
M
Moldoveanu Teodora
Buna ideea cu cuptorul!
anonymous
F.bune ,gustoase
Punctează această reţetă