Petitchef

Cascaval specialitate - 2

Cascaval specialitate - 2
Acum si cascavalul rulat cu branza. Doar ca o sa va dau doua "modele", ambele perfectibile.

1). Cascaval cu crema de branza feta.

Am amestecat 100 g branza feta cu o lingura de smantana si cca 30 g unt.

Apoi am pus putin marar tocat.

Am taiat cateva felii subtiri de cascaval si le-am pus intr-o oala cu capac la bain marie pana s-a topit cascavalul bine de tot. Nu-l lasati prea mult pe apa care fierbe, pt ca incepe sa se rumeneasca si nu asta vrem. Am pus cascavalul intr-o tava de prajituri si l-am modelat rapid cu degetele, in asa fel incat sa devina un dreptunghi. Am pus branza si am rulat cu ajutorul unei spatule.

Apoi am invelit in folie stretch si am dat la rece.

Ce n-a fost ok: crema de branza s-a topit putin si a iesit in afara ruloului.

Gustul a fost excelent, insa.

2)Cascaval cu urda. Dupa ce am topit cascavalul

l-am uns cu urda amestecata cu putina sare si cu marar.


In felul asta a iesit ceva mai bine decat prima varianta.











Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
Baghete răsucite din foietaj cu cașcaval
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Egg boats cu cascaval
Egg boats cu cascaval
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
Quiche cu sunca, cascaval si iaurt-varianta light
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Strudelul cu mere - specialitate vieneza Strudelul cu mere - specialitate vieneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează