Baked mussels in garlic butter sauce

Ingrediente
unt cu usturoi:
Preparare
- Se incalzeste cuptorul la o temperatura cat mai mare. Se bate untul impreuna cu usturoi, pătrunjel, sare şi piper cu lingura de lemn. Puneti scoicile intr-o tava si turnati peste amestecul de unt cu usturoi iar apoi bagati tava in cuptorul incalzit lasand la copt timp de 10 minute. Se aseaza scoicile pe o farfurie si peste se toarna sosul de unt ramas in tava. Serviti scoicile garnisite cu o felie de lamaie si o crenguta de pătrunjel. Sa nu uitati pâinea proaspătă pentru înmuiere in sosul obtinut.
Detalii suplimenatre puteti gasi pe:
www.gatindcumira.blogspot.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
Minunate
anonymous
Eu le fac diferit intai le pun in apa in care pun o ceapa,un patrunjel un morcov ,o bucatica de telina cand incepe sa fiarba apa pun scoicile spalate si curatate,pt. 1o minute si pun un pahar de vin albla final,apoi le pun intro tava si le pun in cuptor pt. alte 15minute ,intre timp zdrobesc 2-3 catei de usturoi adaug ulei de masline si suc de la o jumatate de lamaie si patrunjel frunze tocat marunt,pun peste scoicile din tava dupa ce am oprit cuptorul si las 3 minute,le servesc cu paine proaspata.
anonymous
Excelent
anonymous
Just perfect !
anonymous
Buna gustare dar o mananc de trei zille !!! altceva nu mai aveti in meniu ?
anonymous
Grozav
anonymous
Super
anonymous
Astea sunt retete personale ?!?! De ce traduceti din retete straine si apoi semnati cu numele dvs. ? Mai bine fiti cinstita si dati-ne link-ul respective ca putem sa traducem si noi...fara sa semnam fraudulos ca dvs.
anonymous
F.bune ,gustoase
anonymous
Sunt foarte gustoase
Punctează această reţetă