Visine conservate

Altele
8 porții
Foarte ușor
12 h 5 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare12 ore
Gătire5 min
  • Se spala visinele si se scot samburii. La fiecare kg de visine fara samburi se pune pe deasupra 500 g zahar si 2 aspirine pisate. Se lasa intr-un castron mare pana a doua zi sa se formeze siropul.

    Dupa aceea se amesteca zaharul nedizolvat si se pune totul, inclusiv siropul, la borcane de 3 kg. Deasupra se mai pun 2 aspirine pisate (aspirina este un foarte bun conservant), se leaga la gura cu celofan si se da la camara.

    Se foloseste la diferite creme, tarte si placinte cu visine.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

19/07/2013

Am facut si eu si este f buna

(0) (0) abuz
28/05/2013

Am facut si eu. livia

(0) (0) abuz
25/05/2013

Am sa incerc si eu anul acesta

(0) (0) abuz



+