Turta dulce
Ingrediente
6
1 lingurita condimente pisate :
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se topeste untul si se amesteca impreuna cu mierea si zaharul.Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.
- Separat se amesteca restul ingredientelor : faina,cacao,bicarbonatul,mirodeniile. Se combina cele doua amestecuri si se adauga oul. Se framanta aluatul de turta dulce.Daca e prea moale se mai adauga faina. Se acopera cu folie si se lasa la rece 12 ore.
- Apoi,tapetam tavile cu hartie de copt si incingem cuptorul la 200 grade Celsius. Pe planseta infainata,intindem aluatul in foaie groasa de 1 cm si taiem cu formele,date prin faina.
- Se aseaza in tavi si se coc 10-15 minute pana se rumenesc.La distanta de 1-2 cm.Nu cresc prea mult. Atentie ca se ard repede. Pentru glazura,amesteca albusul cu zaharul pudra,pana obtinem o pasta fina.
- Se pot pune si cateva picaturi de lamaie.Ajuta la dizolvarea zaharului. Punem pasta in posh si ornam dupa imaginatie. Turta mea e ornata cu ajutorul unei scobitori si a unei pensule.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buna
am gătit această rețetă
anonymous
Am pregatit si eu aceasta reteta si a iesit super
nu am incercat glazura caci nu am avut timp dar turta a iesit foarte buna si cu fiecare zi care trece este si mai buna
am gătit această rețetă
anonymous
Am o intrebare: Dece trebuie sa lasam 12 ore la frigider...asa mult? astept raspuns
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut turta dulce dupa aceasta reteta si sunt delicioase !
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna
am gătit această rețetă
anonymous
Este o reteta foarte bune cu ingrediente pe care oricine le are in casa si se prepara foarte usor ,iar la sfarsit nu o sa va para rau de ingredientele folosite pentru ca va avea un gust foarte bun.
POFTA BUNA !!!!!!
anonymous
Mai tr adaugat faina .....e sigur..o reteta pe care nu o recomand...
anonymous
Foarte inspirat
anonymous
E SUPERBA AM SI INCERCAT-O, E DELICIOASA
Punctează această reţetă