A mixat ouale intregi cu zaharul pana s-au transformat intr-o crema spumoasa. A rupt ciocolata bucatele si am topit-o impreuna cu mierea pe baie de aburi, apoi am adaugat-o peste ouale batute .
A pus migdalele , aromele si coaja de lamaie peste apoi a adaugat si faina amestecata cu sarea si praful de copt . Le-a amestecat bine.
Rezultatul a fost un aluat nici tare nici moale, pe care l-a asezat intr-o tava patrata unsa cu unt, nivelandu-l cu spatula .
A copt turta dulce la 180 cca 30 minute . Intre timp am batut albusul cu zaharul praf. Cand a fost aproape coapta am scos-o din cuptor, i-a pus glazura , apoi am ornat-o cu marshmalow.
A mai dat-o la cuptor cca 10 minute. Spuma de marshmallow s-a topit si impreuna cu albusul au format glazura care se vede in poze. Dupa ce am scos-o din cuptor a lasat-o peste noapte sa se usuce bine glazura. A feliat-o cu un cutit ud , deoarece glazura era destul de lipicioasa.
La ingrediente nu apar nici " aromele " şi nici praful de copt care se folosesc la preparare. Ce arome, cît praf de copt? Mai bine nu postaţi decît să postaţi o reţetă incorectă sau incomplectă .
Comentarii:
Nu esti din Romania sau nu stii gramatica ?
La ingrediente nu apar nici " aromele " şi nici praful de copt care se folosesc la preparare. Ce arome, cît praf de copt? Mai bine nu postaţi decît să postaţi o reţetă incorectă sau incomplectă .