-
Home
-
Rețete
-
Altele
-
Tiramisu
-
Retete cu tiramisu si cacao
-
Tiramisu cu cafea
-
Tiramisu de casa
Tiramisu de casa
Preparare
-
Asigurați cafea 2-3 cani de apa si sase linguri de cafea. Se separă gălbenușurile ouăle.
-
Frecați galbenusurile cu zaharul si se bate frisca cu un mixer posibil , este important să cremos. Bagati la frigider crema până oul se prepară.
-
Se amestecă albus de ou , se adaugă în ambele plicuri crema si se bate cinci minute mixer.
-
In cafea se pune esenta de rom si se inmoaie piscoturile, unul cate unul si se aseaza in tava, unul langa altul.
-
Galbenuuri mușchi alb și amestec smântână și se toarnă jumătate din ea peste biscuiti.
-
Pune un strat de biscuit și în cele din urmă un alt strat de cremă.
-
Pudră de cacao Bagati la frigider , preferabil peste noapte.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Cel mai economic si gustos si repede! bravo! am facut si e bun!
Am facut si eu ieri Tiramisu dupa reteta asta, a iesit foarte bun.
5 stelutze pentru cea mai delicioasa :X