Petitchef

Salata de praz

Cu acelasi sos se prepara si salata de praz crud.

Altele
6 porții
15 min
10 min
Ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Prazul se poate face salata fier sau crud.daca se fierbe,se pune prazul curatit si taiat in bucati de 5-6 cm cu apa fierbinte la foc si se lasa sa dea in clocot.
  • Prazul se fierbe repede ,de aceea se aiba grija sa nu se sfarame.
  • Separat se face sosul din ulei ,otet,sare si piper cu sau fara mustar si se toarna prazul scurs si racorit.


Întrebări:




Comentarii:

16/03/2014

Eu am adaugat masline

(0) (0) Abuz
20/10/2013

BON

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează