Petitchef

Pui cu susan

Altele
3 porții
10 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

3

Pentru 3 portii a cate doua pulpe ai nevoie de:

Preparare

  • Se amesteca maizena cu pesmetul 2 linguri jumate de susan si se bate separat oul. Pulpele se curata de piele, se spala si se cresteaza din loc in loc. Se dau mai intai prin ou, apoi prin praful de pesmet cu susan si maizena si se pun intr-un vas de yena foarte bine uns cu unt. Pui sare si piper dupa gust. Dai la cuptorul preincalzit pana se rumenesc bine pulpele (eu le-am tinut 1h30 la 180 grade prima jumatate de ora si apoi la 200 de grade). La jumatatea timpului, le poti intoarce de pe o parte pe alta. Cu 10 min inainte de a le scoate, se unge fiecare pulpa cu o pensula de silicon inmuiata in 2 linguri de ulei cu o lingurita de boia si se mai presara restul de susan. Se servesc calde, in cazul de fata cu o garnitura de salata de cruditati. Pofta buna!


Întrebări:




Comentarii:

constanta_s2014
constanta_s2014, 31/08/2017

Nu m-a dat pe spate reteta.

(0) (1) Abuz
31/08/2017

"se pun intr-un vas de yena"? De unde scoti asemenea monstruozitati? Corect se scrie Jena si se pronunta IENA, e numele unui oras din Germania unde se fabrica sticla termorezistenta. Mai da ce incultura vasta au unele...

(1) (4) Abuz
Lixandra, 31/08/2017

Eu nu folosesc ou , amestec putin ulei de masline cu boia , sare , piper , cili , usturoi pisat , se poate adauga si mustar , dupa preferinta . Se amesteca bine pulpele cu aceasta compozitie si apoi se dau prin compozitia de pesmet si susan in care se pot pune si ierburi aromatice .

(1) (0) Abuz
29/05/2014

Maizena este amidonul alimentar ,la noi in tara...

(1) (0) Abuz
09/01/2014

Likkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
23/08/2011

Am facut-o e super

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu taitei (expres)
Pui cu taitei (expres)
1 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui baschez express la cookeo (multicooker)
Pui baschez express la cookeo (multicooker)
3 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează