Pui cu susan

Pui cu susan
Altele
3 porții
Ușor
1 h 10 m

Ingrediente

3

Pentru 3 portii a cate doua pulpe ai nevoie de:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014
constanta_s2014, 31/08/2017

Nu m-a dat pe spate reteta.

(0) (1) abuz
31/08/2017

"se pun intr-un vas de yena"? De unde scoti asemenea monstruozitati? Corect se scrie Jena si se pronunta IENA, e numele unui oras din Germania unde se fabrica sticla termorezistenta. Mai da ce incultura vasta au unele...

(1) (4) abuz
Lixandra, 31/08/2017

Eu nu folosesc ou , amestec putin ulei de masline cu boia , sare , piper , cili , usturoi pisat , se poate adauga si mustar , dupa preferinta . Se amesteca bine pulpele cu aceasta compozitie si apoi se dau prin compozitia de pesmet si susan in care se pot pune si ierburi aromatice .

(1) (0) abuz
29/05/2014

Maizena este amidonul alimentar ,la noi in tara...

(1) (0) abuz
09/01/2014

Likkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
23/08/2011

Am facut-o e super

(1) (0) abuz



+