Pentru inceput, se pun taiteii de orez la fiert in apa cu putina sare. Taiteii care i-am avut, aveau timpul de fierbere 3 minute. Dupa ce s-au fiert, se scurg bine, se stropesc cu putina apa rece pentru a impiedica gatirea lor mai departe si se stropesc cu putin ulei de susan si se amesteca.
In acest fel nu se lipesc intre ei si devin aromatizati cu acest ulei.Pregatim acum sosul. Intrun castron amestecam pasta de susan cu zaharul, uleiul de susan, otetul, sosul de soia, pasta de ardei iute. Se amesteca bine, pana se dizolva zaharul si pasta devine omogena.
Incingem wokul, punem o lingura de ulei de arahide si prajim pieptul de pui in stil stir fry. Cand carnea e prajita, adaugam in wok ceapa verde si mugurii de fasole si mai prejim 30 de secunde, daor atat cat sa se incalzeasca si acestia.Scoatem wokul de pe foc si adaugam sosul pe care l-a facut, amestecand pana se omogenizeaza totul.