Piurre de cartofi cu usturoi copt.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Cartofi taiati cubulete se pun la fiert cu sare. Usturoiul se taie in doua, se pune peste el sare, piper si ulei de masline.
- Daca va place rozmarinul, puneti cateva ramurele langa usturoi.Impachetati capatanile de usturoi in folie de aluminiu si dati la cuptor cca 40-45 minute.
- Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa si se paseaza, sau se fac cu mixerul. Puneti untul, laptele cald, oul crud si amestecati.
- Cand usturoiul s-a copt, il scoatem din camasile lui, il punem pe o farfurie si il mai pasam putin cu furculita.
- Se incoporeaza in piurre, potriviti de sare si piper si gata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă