Piurre de cartofi cu usturoi copt.

Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Cartofi taiati cubulete se pun la fiert cu sare. Usturoiul se taie in doua, se pune peste el sare, piper si ulei de masline.
  • Daca va place rozmarinul, puneti cateva ramurele langa usturoi.Impachetati capatanile de usturoi in folie de aluminiu si dati la cuptor cca 40-45 minute.
  • Dupa ce cartofii au fiert, se scurg de apa si se paseaza, sau se fac cu mixerul. Puneti untul, laptele cald, oul crud si amestecati.
  • Cand usturoiul s-a copt, il scoatem din camasile lui, il punem pe o farfurie si il mai pasam putin cu furculita.
  • Se incoporeaza in piurre, potriviti de sare si piper si gata.

Punctează această reţetă

NNaina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: