sunt ingredientelele doar ptr o portie, astfel incat in functie de nr de persoane avute la masa cantitatea se multiplica :
optional :
finisare:
Preparare
1. Pieptul de pui spalat, curatat si bine condimentat se pune la rumenit pe gratarul incins.
2. Intre timp, spalam vanata, apoi o taiem rondele de cca 1 cm grosime, presaram un praf de sare peste acestea si, la final, le lasam la scurs pe niste servete de hartie! Cand feliile de vanata si-au lasat toata apa din ele le vom unge cu cateva lingurite de ulei de masline, apoi le dam la cuptor cca 15-20 min! Din cand in cand le intoarcem de pe-o parte pe alta.
3. Cand vinetele sunt usor inmuiate, le scoatem de la cuptor, asezam peste sunca felii, apoi pieptul de pui care tb sa fie rumenit , iar la final feliile de branza Gouda! Potrivim de sare, piper si adaugam oregano, apoi turnam si sosul de rosii si mai lasam la cuptor cca 15 minute.
4. Cand este gata puiul se serveste pe patul de vinete, presarand peste verdeata proaspata ( patrunjelul se potriveste foarte bine! ) si daca va place gustul si feliute se usturoi!
Reteta nu explica modul de preparare! nu am inteles nimic !banuiesc ca este f gustoasa dar corect explicata:cum le dam la cuptor ?le asezam in tava ? tava trebuie unsa cu ceva ?cum pregatim sunca ?ceva asemanator cu cordon-bleu?
Am sa incerc reteta, nu numai ca arata foarte bine, dar ingredientele care le contine imi dau impresia ca "gadila in mod placut" papilele gustative ! Spor tuturor !!!!
Comentarii:
Ador vinetele şi din pui pieptul, aşa că !!!
FOARTE BUNA RETETA
Am facut aceasta reteta si vi-o recomand!
fff buna!
Cred ca este f gustos
Reteta nu explica modul de preparare! nu am inteles nimic !banuiesc ca este f gustoasa dar corect explicata:cum le dam la cuptor ?le asezam in tava ? tava trebuie unsa cu ceva ?cum pregatim sunca ?ceva asemanator cu cordon-bleu?
Felicitari
Am sa incerc reteta, nu numai ca arata foarte bine, dar ingredientele care le contine imi dau impresia ca "gadila in mod placut" papilele gustative ! Spor tuturor !!!!
Imi place foarte mult aceasta reteta! Am incercat-o si a iesit super!
Buna idee!!