Paste de orez cu sos ragu'

Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 oră
- Portii pentru 4 persoane: se caleste ceapa in ulei de masline pana devine cristalina, se adauga usturoiul pisat pana se rumeneste, carnita tocata se toarna peste ceapa si ustoroi lasandu-se la calit pana cand devine albicioasa, intre timp s-au tocat rosiile si se adauga peste compozitia din cratita, se amesteca bine ptr. a nu se prinde si cand rosiile incep sa lase un strop de suc se toarna si pasta de rosii amestecandu-se continuu timp de aproximativ 30 de minute. La acest fel de sos eu folosesc: sare, piper, coriandru proaspat tocat, cimbru proaspat tocat, rozmarin uscat si provence.
Pastele se fierb cateva minute, se storc si apoi se amesteca cu sosul. Peste farfuria plina de paste si sos se rade branza. Noi combinam acest sos si paste cu putin ketchup Heinz de preferat...picant.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Wow de buna
anonymous
E bun :)
anonymous
O bunatate!
anonymous
Super...........
Punctează această reţetă