Parjoale de fasole boabe

Parjoale de fasole boabe
Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Se lasa fasolea la inmuiat 2-3 ore, apoi se fierbe in 2 ape. Se fierbe si orezul, separat.
  • Se zdrobeste apoi fasolea si se amesteca cu orezul fiert si cu ceapa tocata marunt si calita in ulei.
  • Se formeaza parjoalele cu palmele umede si se dau prin pesmet.
  • Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Punctează această reţetă

AAadryanaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Am facut aceasta reteta dupa cele scrise-la prima tigaie,doar cu parjoalele trecute prin pesmet si puse in ulei,sau imprastiat le-am aruncat,la urmatoarea am pus pesmet in compozitie si date prin pesmet am absorbit uleiul si sau rupt in bucati,la ultima tgaie am dat prin faina dar nici asa nu au prea reust sa ramana parjoal4,ci fragmente din ele-va rog cand postati o reteta,scrieti toti pasii pr realizarea retetei
nu sunt o novice in ale bucatariei,dar ma depanjeaza cand nu sunt rettele complete,si strici mancarea

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Interesant

abuz