Pandispan cu rahat, banane si stafide

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Cremă de banane, înghețată vegană cu banane!
-
Chec banane / ciocolata - super pufos!
-
Prajitura cu banane si pepite de ciocolata - vegana si fara gluten
-
Pahare în stil banoffee, pentru fanii de banane și caramel
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza.
- Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.
- Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.
- Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.
- Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic. Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!