Paine integrala cu dovleac / pan integral con calabaza

Altele
2 porții
Foarte ușor
1 h 45 m
1128 Kcal

Ingrediente

2
Cost estimat: 2.1 (1.05€/porție)

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 h 15 m
  • Se amestecă drojdia cu 50 ml de apă (apă caldă), și se acoperă cu folie de ciolofan.
  • Intre timp a cubro cântărire făină, piure de dovleac copt și să-l pună în tava MF toate ingredientele, cu excepția drojdie .Dau mod de a MP, programul tulbure după 2 minute se adauga drojdia.
  • Opriți după nu framanta aluatul si lasati ridica pentru o oră. Ia o bucată de aluat, se framanta o mare parte din ceea ce a pus în ulei, și bucată de aluat și să le facă un nod mic, și pune-l pe celălalt coajă.
  • După cum puteți vedea, reține o parte a corpului să-l puneți în congelator pentru o utilizare viitoare într-un alt reteta.
    Bagata următor disponibil în cuptor (cuptor) timp de 30 minute, după care pulverizare cu apă.
  • Pune în cuptor la 180 ° C după 20 de minute și de pulverizare a udat, lăsat încă 20 25 de minute.
  • Dacă Qaeda înfășurați rece, fără grabă, pentru a avea o coajă moale.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1128Kcal
  • Carbo: 216.5g
  • Grăsimi: 8.1g
  • Grăsimi sat.: 1.4g
  • Proteine: 37g
  • Fibre: 14.4g
  • Zahăr: 7.6g
  • ProPoints: 29
  • SmartPoints: 32
Informații nutriționale pentru 1 porție (605g)
DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: