Se amestecă drojdia cu 50 ml de apă (apă caldă), și se acoperă cu folie de ciolofan.
Intre timp a cubro cântărire făină, piure de dovleac copt și să-l pună în tava MF toate ingredientele, cu excepția drojdie .Dau mod de a MP, programul tulbure după 2 minute se adauga drojdia.
Opriți după nu framanta aluatul si lasati ridica pentru o oră. Ia o bucată de aluat, se framanta o mare parte din ceea ce a pus în ulei, și bucată de aluat și să le facă un nod mic, și pune-l pe celălalt coajă.
După cum puteți vedea, reține o parte a corpului să-l puneți în congelator pentru o utilizare viitoare într-un alt reteta. Bagata următor disponibil în cuptor (cuptor) timp de 30 minute, după care pulverizare cu apă.
Pune în cuptor la 180 ° C după 20 de minute și de pulverizare a udat, lăsat încă 20 25 de minute.
Dacă Qaeda înfășurați rece, fără grabă, pentru a avea o coajă moale.