Paine integrala cu dovleac / pan integral con calabaza
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.1Euros€ (1.05€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 h 15 m
- Se amestecă drojdia cu 50 ml de apă (apă caldă), și se acoperă cu folie de ciolofan.
- Intre timp a cubro cântărire făină, piure de dovleac copt și să-l pună în tava MF toate ingredientele, cu excepția drojdie .Dau mod de a MP, programul tulbure după 2 minute se adauga drojdia.
- Opriți după nu framanta aluatul si lasati ridica pentru o oră. Ia o bucată de aluat, se framanta o mare parte din ceea ce a pus în ulei, și bucată de aluat și să le facă un nod mic, și pune-l pe celălalt coajă.
- După cum puteți vedea, reține o parte a corpului să-l puneți în congelator pentru o utilizare viitoare într-un alt reteta.
Bagata următor disponibil în cuptor (cuptor) timp de 30 minute, după care pulverizare cu apă. - Pune în cuptor la 180 ° C după 20 de minute și de pulverizare a udat, lăsat încă 20 25 de minute.
- Dacă Qaeda înfășurați rece, fără grabă, pentru a avea o coajă moale.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1128Kcal
- Carbo: 216.5g
- Grăsimi: 8.1g
- Grăsimi sat.: 1.4g
- Proteine: 37g
- Fibre: 14.4g
- Zahăr: 7.6g
- ProPoints: 29
- SmartPoints: 32
Informații nutriționale pentru 1 porție (605g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!