Paine cu marar si ceapa

Altele
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Pentru umplutura:

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Facem un aluat din ingredientele date,pe care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
  • Cat aluatul este la crescut,pregatim umplutura;dam telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mici,mararul si ceapa le tocam marunt,apoi amestecam cu branza rasa.
  • Cand aluatul a crescut,il punem pe masa de lucru si il intindem intr-o foaie nu prea subtire,pe care o taiem in patrate,aproximativ egale.
  • Fiecare patrat,il ungem cu unt topit,apoi impartim amestecul de branza pe fiecare.
  • Presam usor,cu dosul lingurei,umplutura pe fiecare patrat.Luam um patrat si il rulam.Il asezam intr-o tava unsa cu unt sau margarina,iar restul patratelor le asezam cu grija,jur imprejurul,ruloului din mijloc.
  • Lasam apoi la crescut,pana aproape isi dubleaza volumul.
  • Punem la cuptorul incins de dinainte,cam 40 de min.
    si gata coapta..

Punctează această reţetă

liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: