Paine cu marar si ceapa
Ingrediente
4
Pentru umplutura:
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- Facem un aluat din ingredientele date,pe care il lasam la crescut pana isi dubleaza volumul.
- Cat aluatul este la crescut,pregatim umplutura;dam telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mici,mararul si ceapa le tocam marunt,apoi amestecam cu branza rasa.
- Cand aluatul a crescut,il punem pe masa de lucru si il intindem intr-o foaie nu prea subtire,pe care o taiem in patrate,aproximativ egale.
- Fiecare patrat,il ungem cu unt topit,apoi impartim amestecul de branza pe fiecare.
- Presam usor,cu dosul lingurei,umplutura pe fiecare patrat.Luam um patrat si il rulam.Il asezam intr-o tava unsa cu unt sau margarina,iar restul patratelor le asezam cu grija,jur imprejurul,ruloului din mijloc.
- Lasam apoi la crescut,pana aproape isi dubleaza volumul.
- Punem la cuptorul incins de dinainte,cam 40 de min.
si gata coapta..
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă