Se unge tava cu o lingurita unt si apoi turmericul sau sofranul.Intr-o oala la foc mic puneti restul untului si amestecati impreuna cu kunafa atetntie nu prea mult sa se arda.
Se scoate din aceasta oala si se aseaza pe tava care urmeaza sa o bagam la cuptor.Acoperiti kunafa cu cascavalul. Acoperiti tava cu o folie de aluminu si puneti-o la cuptor pentru 20 de minute .
Cand este gata, rasturnati-o cu dosul in sus in farfurie , turnati siropul pe care l-ati preparat in pealabil si decorati cu alune, fistic, sau stafide.
Am folosit cea mai subtire fidea cu ou pe care am gasit-o si metoda de prajire de la caiaif (adica la cuptor direct - cuiburi de fidea stropite cu unt cu turmeric - BESTIALA Merge si cu un cascaval sarat si picant - contrastul sarat dulce este savuros
Dezastru nu se poate asa ceva fara calitate numic nu se obtine iar cardamomul cu sofran este gresit trebuie sa sti despre turmeric exact unde sa l folosesti si cu ce alte incrediente nu este ca la noi castraveti murati si atat este totusi o reteta pretentioasa ---si atat---restul descoperiti voi---succes
Comentarii:
Am folosit cea mai subtire fidea cu ou pe care am gasit-o si metoda de prajire de la caiaif (adica la cuptor direct - cuiburi de fidea stropite cu unt cu turmeric - BESTIALA
Merge si cu un cascaval sarat si picant - contrastul sarat dulce este savuros
Incercati sa explicati pentru "muitorii de rand" ce este Konafa
Trebuie sa fie f.b.
De incercat
Ce este Kunafa ? Nu am auzit această denumire.
Dezastru nu se poate asa ceva
fara calitate numic nu se obtine iar cardamomul cu sofran este gresit trebuie sa sti despre turmeric exact unde sa l folosesti si cu ce alte incrediente
nu este ca la noi castraveti murati si atat
este totusi o reteta pretentioasa ---si atat---restul descoperiti voi---succes
Puteai sa explici unele denumiri exotice, ca nu toti ne-am nascut asa invatati ca tine!
Ce este kunafa ?
Nu se intelege nimic!