Cozonac floare cu ciocolată și stafide
votează acum

:)
Ingrediente
8
Preparare
Preparare2 ore
Gătire35 min
- Se amesteca faina cu apa, drojdia, zaharul vanilinat, zaharul, ouăle, coaja de lămâie și portocala, untul și sarea și se frământă adăugând câtă faina mai este nevoie. Se lasă să crească o ora.
- Se taie ciocolata mărunt și se amesteca cu stafidele.
- Când aluatul e gata se împarte în 4. Se tapetează o tava cu hârtie de copt și se se pune un inel pentru tort. Se pune prima foaie, umplutura, foaie, umplutura, foaie, umplutura și ultima foaie. Se înlătură inelul și în mijloc se pune un pahar. Se taie în 4,8 și 16. Se iau câte 2 felii și se răsucesc formând o floare. Se unge cu ulei și se coace 35-40 de minute la 180 grade. Se servește rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă