Gogosi pufoase

Ingrediente
10
Preparare
Preparare2 ore
Gătire15 min
Cateva linguri de lapte se amesteca cu drojdia si se toarna in mijlocul fainii,se acopera cu faina,in ploaie si se lasa la dospit,pana crapa deasupra.
Restul de lapte impreuna cu zaharul, ouale, esenta, sarea,se pun la incalzit,intr-o craticioara pe foc.
Se amesteca cu maiaua si faina,framantandu-se pana se incorporeaza toata faina.
Apoi se framanta cu uleiul caldut,ca la cozonac.Se lasa la dospit,dupa care se intinde foaie si se taie dupa preferinta.Gogosile se mai lasa putin la crescut dupa care se prajesc in baie de ulei.Se scot pe servet de hartie,sa se absoarba uleiul si se dau prin zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
26/10/2016
Praf!!!!! Mi-am pierdut timpul aiurea cu reteta lu mata!
am gătit această rețetă