Gogosi pufoase

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Drojdia o lichefiem cu 1 lingurita de zahar si un pic de lapte cald si o punem in faina.Ouale le batem cu zaharul,adaugam coaja de lamaie si portocala,romul,praful de sare si laptele cald.
  • Turnam putin cate putin in faina si framantam adaugand uleiul ca la cozonac.Lasam la dospit 40-50 de minut la loc cald,feritv de curenti de aer.
  • Cand a crescut,intindem o foaie din care decupam rotunduri de 6-7 cm diametru.Le lasam sa creasca din nou 10-15 minute si le prajim in baie de ulei.
    Scoatem pe servetele absorbante.
  • Le asezam pe un platou si presaram zahar pudra. Sunt delicioase,cu aroma puternica de coaja de citrice.Se pot si umple deoarece o parte din mijloc este goala,dar sunt foarte bune si asa.

Punctează această reţetă

IULIANA-FLORENTINAIULIANA-FLORENTINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Aluatul iese mult prea moale. Am adaugat inca 200g de faina

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

SINT FOARTE GUSTOASE!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt forte bune

abuz

anonymous

Au iesit bune

abuz

anonymous

Au iesit super pufoase si bune.va multumesc!!!

abuz

anonymous

E buna

abuz

anonymous

Sut super de bune:)

abuz

anonymous

Chiar imi plac cum arata gogosile dumneavoastra

abuz

anonymous

Excelenta reteta, felicitari, cea mai simpla reteta de gogosi, mi-au iesit super pufoase, moi, delicioase, si mentionez ca din prima incercare. Multumim pt reteta.

abuz
  • pagina 1 / 2