Gogosi pufoase
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Drojdia o lichefiem cu 1 lingurita de zahar si un pic de lapte cald si o punem in faina.Ouale le batem cu zaharul,adaugam coaja de lamaie si portocala,romul,praful de sare si laptele cald.
- Turnam putin cate putin in faina si framantam adaugand uleiul ca la cozonac.Lasam la dospit 40-50 de minut la loc cald,feritv de curenti de aer.
- Cand a crescut,intindem o foaie din care decupam rotunduri de 6-7 cm diametru.Le lasam sa creasca din nou 10-15 minute si le prajim in baie de ulei.
Scoatem pe servetele absorbante. - Le asezam pe un platou si presaram zahar pudra. Sunt delicioase,cu aroma puternica de coaja de citrice.Se pot si umple deoarece o parte din mijloc este goala,dar sunt foarte bune si asa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Aluatul iese mult prea moale. Am adaugat inca 200g de faina
am gătit această rețetă
anonymous
SINT FOARTE GUSTOASE!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune!
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt forte bune
anonymous
Au iesit bune
anonymous
Au iesit super pufoase si bune.va multumesc!!!
anonymous
E buna
anonymous
Sut super de bune:)
anonymous
Chiar imi plac cum arata gogosile dumneavoastra
anonymous
Excelenta reteta, felicitari, cea mai simpla reteta de gogosi, mi-au iesit super pufoase, moi, delicioase, si mentionez ca din prima incercare. Multumim pt reteta.
Punctează această reţetă