Fursecuri cu portocale
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Ca la majoritatea retetelor, incepi prin a bate untul crema cu zahaul pudra. Faina, amidonul si sarea se cern separat . Peste unt adaugam coaja si zeama de portocale impreuna cu esentele.
- Amestecam bine, dupa care adaugam faina si amestecam pana la omogenizare. Compozitia se da la rece impachetata in folie pentru 2 ore.
- Apoi, aluatul se intinde bine cu un sucitor pe o suprafata cu faina, se decupeaza in forme si se dau la cuptorul preincalzit intr o forma tapetata cu hartie de copt pentru 12-15 minute.
- Glazura:
Amesteci 6 linguri de zahar pudra cu zeama de portocala si putin unt si acopera o fata a fursecurilor cu aceasta glazura.Lasa-i timp glazurii sa se intareasca aproximativ 1h inainte de servire.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!