-
Home
-
Rețete
-
Fursecuri
-
Fursecuri cu portocale
Fursecuri cu portocale
foarte bune si cu lamaie
-
(4.7/5 - 142 voturi)
-
16
-
89
Preparare
-
Cernem făina cu sarea și praful de copt într-un castron.
Dăm cele 2 portocale pe răzătoarea mică, apoi le stoarcem bine sucul.
Într-un castron adăugăm grăsimea aleasă și se freacă bine cu zahărul până obținem o pastă fină.
Adăugăm cele 2 ouă și batem bine în continuare.
Adăugăm sucul și coaja de portocală și amestecăm până la omogenizare.
Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și amestecăm până la încorporarea ei totală.
Se frământă bine un aluat cu consistența mai tare.
Se dă la rece pentru minim 30 minute.
Eu am folosit forma de biscuiți sprițați, pe care i-am unit apoi la capete, rezultânt aceste fursecuri rotunde.
Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute în tava neunsă.
Se dau imediat ce se scot din cuptor prin zahăr pudră.
Se servesc după ce s-au răcit.
-
Poftă bună!
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (16):
Le-am facut si sunt delicioase...voi pune mai mult suc si coaja pt o aroma mai intensa
Supeeeeeeer!!!foarte gustoase si aromate ! bravo!
BUNA
Nu stiu
Numai gandindu-ma la gustul portocalelor ,trebuie sa fie fff buna
Bravo gustos
EXCELENT
Multumesc petitchef pentru meniul zilnic care mi-l trimiteti imi sunteti de mare ajutor
Bune,bune
Arata minunat