Petitchef

Fursecuri cu portocale

foarte bune si cu lamaie

Desert
8 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Cernem făina cu sarea și praful de copt într-un castron.

    Dăm cele 2 portocale pe răzătoarea mică, apoi le stoarcem bine sucul.

    Într-un castron adăugăm grăsimea aleasă și se freacă bine cu zahărul până obținem o pastă fină.

    Adăugăm cele 2 ouă și batem bine în continuare.

    Adăugăm sucul și coaja de portocală și amestecăm până la omogenizare.

    Adăugăm treptat făina amestecată cu praful de copt și amestecăm până la încorporarea ei totală.
    Se frământă bine un aluat cu consistența mai tare.

    Se dă la rece pentru minim 30 minute.

    Eu am folosit forma de biscuiți sprițați, pe care i-am unit apoi la capete, rezultânt aceste fursecuri rotunde.

    Se coc la 180 grade C pentru 15-20 minute în tava neunsă.

    Se dau imediat ce se scot din cuptor prin zahăr pudră.

    Se servesc după ce s-au răcit.
  • Poftă bună!


Poze

Fursecuri cu portocale
Fursecuri cu portocale - poza 2

Întrebări:




Comentarii (16):

13/03/2017

Le-am facut si sunt delicioase...voi pune mai mult suc si coaja pt o aroma mai intensa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/10/2013

Supeeeeeeer!!!foarte gustoase si aromate ! bravo!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/03/2014

BUNA

(0) (0) Abuz
24/12/2013

Nu stiu

(0) (0) Abuz
22/12/2013

Numai gandindu-ma la gustul portocalelor ,trebuie sa fie fff buna

(0) (0) Abuz
28/11/2013

Bravo gustos

(0) (0) Abuz
edithke, 14/10/2013

EXCELENT

(0) (0) Abuz
13/10/2013

Multumesc petitchef pentru meniul zilnic care mi-l trimiteti imi sunteti de mare ajutor

(0) (0) Abuz
12/10/2013

Bune,bune

(0) (0) Abuz
12/10/2013

Arata minunat

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri din foitaj cu speculoos
Fursecuri din foitaj cu speculoos
16 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fursecuri cu oreo super delicioase!
Fursecuri cu oreo super delicioase!
15 porții
22 min
Foarte ușor
Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

La ce pot fi folosite cojile de portocale? La ce pot fi folosite cojile de portocale? Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează