Falafel (chiftelute de naut)iii
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Nautul trebuie lasat de seara la inmuiat in apa rece. Minim 12 ore. A lasat vreo 16 si poate asta a fost secretul ca a iesit atat de bun.
- Mai intai a dat nautul prin masina de tocat carne, apoi l-a facut pasta cu mixerul verticat. Asta pentru a nu suprasolicita mixerul.
- Mi s-a parut mai simplu de cat sa scot ditamai robotul de bucatarie, sa-l asamblez, etc. Deci, impreuna cu nautul se mixeaza ceapa, usturoiul, patrunjelul, coriandrul, apoi se adauga sare piper, boia.
- Se formeaza chiftelutele nu foarte mari, care se dau prin susan, apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele absorbante.
- Se servesc cu salata sau cu ce va place. Sunt foarte bune si aromate.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Goooood
am gătit această rețetă
anonymous
Arata demential si maine am de gand sa le fac.
Punctează această reţetă