Falafel (chiftelute de naut)iii

Altele
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Nautul trebuie lasat de seara la inmuiat in apa rece. Minim 12 ore. A lasat vreo 16 si poate asta a fost secretul ca a iesit atat de bun.
  • Mai intai a dat nautul prin masina de tocat carne, apoi l-a facut pasta cu mixerul verticat. Asta pentru a nu suprasolicita mixerul.
  • Mi s-a parut mai simplu de cat sa scot ditamai robotul de bucatarie, sa-l asamblez, etc. Deci, impreuna cu nautul se mixeaza ceapa, usturoiul, patrunjelul, coriandrul, apoi se adauga sare piper, boia.
  • Se formeaza chiftelutele nu foarte mari, care se dau prin susan, apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele absorbante.
  • Se servesc cu salata sau cu ce va place. Sunt foarte bune si aromate.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Goooood

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata demential si maine am de gand sa le fac.

abuz