Petitchef

Cum să faci glazură Brigadeiro?

Această glazură „brigadeiro” braziliană bogată și cremoasă este perfectă pentru a adăuga o notă gourmet deserturilor tale de casă! Ușor de preparat, este formată din lapte condensat, cacao si unt, pentru o textură cremoasă și un gust irezistibil. Urmați rețeta noastră simplă pentru a face acest glazură de brigadeiro și transformați-vă torturile în adevărate capodopere dulci :-) Ideală pentru garnitură, umplutură sau decorare.

Altele
1 porții
2 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Pentru un tort de dimensiune clasică:

Materiale

  • Tigaie
  • Spatulă

Preparare

  • Etapa 1 - Cum să faci glazură Brigadeiro?
    Se toarnă laptele și cacao într-o cratiță la foc mediu și se amestecă.
  • Etapa 2 - Cum să faci glazură Brigadeiro?
    Se adaugă apoi laptele condensat și untul.
  • Etapa 3 - Cum să faci glazură Brigadeiro?
    Se amestecă în mod regulat timp de 10 până la 15 minute. Textura trebuie să fie cremoasă, dar nu groasă. Se va îngroșa și mai mult pe măsură ce se răcește.
  • Etapa 4 - Cum să faci glazură Brigadeiro?
    Acoperiți tortul (foarte rece) cu glazura încă caldă și întindeți-o bine pe toată suprafața!

Observații:

Pe ce prăjituri ar trebui să se folosească glazura de brigadeiro?
O întindem pe un tort de ciocolată, dar o puteți turna și pe un tort simplu, un tort cu lapte condensat, un tort cu morcovi! Spune-ne în comentarii ce tort ai făcut!

Laptele este esențial în rețetă?
Adăugarea de lapte este opțională, dar va oferi o textură mai bună glazură!

Este posibil să folosiți glazura ca umplutură pentru a umple un tort?
Bineînțeles, cu această glazură poți umple sau orna un tort!
O poți turna și în pahare pentru a savura cu lingura! Decorează cu fulgi de ciocolată :-)



Poze

Cum să faci glazură Brigadeiro?
Cum să faci glazură Brigadeiro? - poza 2
Cum să faci glazură Brigadeiro? - poza 3
Cum să faci glazură Brigadeiro? - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
Crema brigadeiro, un deliciu de mâncat cu lingura!
12 porții
16 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
Ciocolată liège, cremă de ciocolată vieneză
3 porții
4 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Chec vegan cu ciocolată
Chec vegan cu ciocolată
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Cum sa faci taitei de casa! Cum sa faci taitei de casa!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează