Petitchef

Briose cu cacao si glazura de cafea / Cocoa muffins with coffe frosting

Aperitiv
2 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Glazura:

Preparare

  • Se amesteca intr-un bol cacaoa cu apa fierbinte. Se adauga untul topit si se lasa sa se raceasca. Intr-un alt bol se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul si zaharul vanilat.
  • Se adauga ouale in compozitia de cacao. Se mixeaza bine. Se adauga apoi amestecul cu faina si se mixeaza pana se obtine o compozitie cremoasa.
  • Se toarna in formele de briose si se coc aproximativ 30 de minute la 180C. Mie mi-au iesit 17 briose.
  • Se prepara glazura si se toarna peste briose. Se decoreaza cu boabe ce cafea.


Poze

Briose cu cacao si glazura de cafea / Cocoa muffins with coffe frosting
Briose cu cacao si glazura de cafea / Cocoa muffins with coffe frosting - poza 2
Briose cu cacao si glazura de cafea / Cocoa muffins with coffe frosting - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

06/08/2016

Cata faina se pune?
cata cacao?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/04/2017

De ce nu apar toate ingredientele in lista?

(0) (0) Abuz
09/02/2013

E delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose butchy - briose fara unt
Briose butchy - briose fara unt
8 porții
4 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe inimă de sf valentin
Brioșe inimă de sf valentin
7 porții
4 h 2 m
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
8 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează