Briose cu visine si glazura roz

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

12

Pentru briose:

Pentru glazura:

Preparare

Preparare45 min
Gătire25 min
  • Incinge cuptorul la 190°Intr-un vas bate ouale cu cele doau tipuri de zahar pana cand si-au dublat volumul.Incorporeaza Caribbean Twist with Watermelon, esenta de cocos si untul topit.
  • Intr-un vas amesteca faina cu praful de pudding, praful de copt si sarea.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide.Imparte aluatul in 2 tavi de briose tapetate cu hartie de copt pentru briose.
  • Presara peste fiecare briosa 2-4 visine si da-le la copt 25-30 minute pana cand au crescut si s-au rumenit usor.
  • Pentru glazura amesteca zahar pudra cu sirop de visine, zeama de lamaie si putina esenta de vanilie pana cand obti o compozitie usor lichida, ca o glazura.Dupa ce s-au copt briosele,lasa-le sa se raceasca putin apoi glazureaza-le.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: