Coltunasi de post cu gem
Ingrediente
6
Pentru decor:
Rețete inrudite
Brioches tressées cu gem de caise
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Amestecam apa cu faina,sarea si zaharul, sa ne iasa un aluat potrivit de moale , pe care il lasam 10-15 minute sa se odihneasca.
- Intindem o foaie subtire si taiem patrate sau triunghiuri , le umplem cu o lingurita cu gem , le impaturim si le presam pe margini cu o furculita.
- Punem o oala cu apa si sare la fiert, iar cand da in clocot adaugam coltunasii si ii fierbem 15 minute.
- Pesmetul il prajim in 2 linguri cu ulei ,pana devine maroniu. Il amestecam apoi cu zaharul si scortisoara.
- Scoatem coltunasii cu o paleta, ii scurgem bine de apa si ii trecem prin amestecul de pesmet.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: