-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Gem
-
Rețete de post: gem
-
Coltunasi de post cu gem
Coltunasi de post cu gem
Preparare
-
Amestecam apa cu faina,sarea si zaharul, sa ne iasa un aluat potrivit de moale , pe care il lasam 10-15 minute sa se odihneasca.
-
Intindem o foaie subtire si taiem patrate sau triunghiuri , le umplem cu o lingurita cu gem , le impaturim si le presam pe margini cu o furculita.
-
Punem o oala cu apa si sare la fiert, iar cand da in clocot adaugam coltunasii si ii fierbem 15 minute.
-
Pesmetul il prajim in 2 linguri cu ulei ,pana devine maroniu. Il amestecam apoi cu zaharul si scortisoara.
-
Scoatem coltunasii cu o paleta, ii scurgem bine de apa si ii trecem prin amestecul de pesmet.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Super
Si vanilia cand se pune?