Coltunasi de post cu gem

Coltunasi de post cu gem
Altele
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Pentru decor:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Brioches tressées cu gem de caise


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Amestecam apa cu faina,sarea si zaharul, sa ne iasa un aluat potrivit de moale , pe care il lasam 10-15 minute sa se odihneasca.
  • Intindem o foaie subtire si taiem patrate sau triunghiuri , le umplem cu o lingurita cu gem , le impaturim si le presam pe margini cu o furculita.
  • Punem o oala cu apa si sare la fiert, iar cand da in clocot adaugam coltunasii si ii fierbem 15 minute.
  • Pesmetul il prajim in 2 linguri cu ulei ,pana devine maroniu. Il amestecam apoi cu zaharul si scortisoara.
  • Scoatem coltunasii cu o paleta, ii scurgem bine de apa si ii trecem prin amestecul de pesmet.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

05/01/2014

Super

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Ciprian, 04/04/2020

Si vanilia cand se pune?

(0) (0) abuz



+