Ciorba de cartofi (de post)

Altele
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire45 min
  • Curatam legumele, taiem dupa preferinta si punem la fiert in 2-3 l de apa, adaugam sare, putin piper, knorr delicat, 2-3 foi de dafin si lasam la fiert 30-45 min... cand sunt fierte legumele, punem intr-o craticioara uleiul, adaugam 1 lg de faina, lasam un min la foc amestecand sa nu se arda, adaugam boia de ardei, suc de rosi si un polonic de zeama de pe legume... amestecam putin si adaugam la restul de ciorbica... mai dam intr-un clocot, doua si servim...se poate servi cu ardei iute... puteti adauga smantana, daca nu tineti post...

Punctează această reţetă

zilahi adelaZilahi adela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

vera

-decat rantas ca pe vremuri punem un morcov mare pastarnac o telina dupa fierbere le dam pe razatoarea mica si le punem in ciorba da o usoara consistenta,si leusteam ,patrunjel--reteta postata superrficiala total.

am gătit această rețetă
abuz

GabrielaPolocoser

Geniala!!!!!

am gătit această rețetă
abuz

Ioana

Buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

BUNA DOAR FARA PRAJALA!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E buna !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

cris_nedelcovici

Doamne !!!!! cand sunt atatea legume.....de ce mai punem prafuri? si facem si rantas?????
no way !!!!!

abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Nu sunt de acord cu rantasul; nu are ce cauta in ciorba. Daca vrei sa fie putin mai groasa zeama lasa cartofii sa fiarba putin mai mult pana incep sa se zdrobeasca sau pune de la inceput un cartof pe care sa-l fierbi pana se face zob si apoi pune-i pe ceilalti. Iar pentru "marile gospodine " care reclama faptul ca nu este ciorba daca nu o acresti la spun clar ca gresesc, e fals ceea ce sustin ele. Ciorba poate fi acrita sau nu dar tot ciorba este atat timp cat gasim in ea legume tocate, cartofi, rosii, o facem cu carne sau fara, iar supa este aia in care fierbem zarzavaturile intregi apoi o strecuram si-i punem taitei sau galusti.

abuz

anonymous

O PORCĂRIE TOTALĂ.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz
  • pagina 1 / 4