Spalam cartofii apoi ii curatam de coaja si ii spalam din nou.Lasam la scurs putin si apoi ii dam prin razatoarea cu gauri mari. Punem cartofii razuiti intr-un vas si apoi ii lasam cateva minute dupa care ii scurgem de apa folosind mainile. Dupa ce cartofii au fost scursi de apa ii punem in acelasi vas , batem 2 oua si mai adaugam cascavalul ras si patrunjelul taiat marunt dupa care condimentam dupa placul fiecaruia cu sare si piper. Amestecam bine compozitia timp in care incalzim bine tigaia tapetand-o de jur-imprejur cu putin ulei .Cu ajurorul unei linguri luam din compozitia de cartofi si punem in tigaie avand grija sa le aplatizam un pic.Lasam sa se faca pe o parte si apoi intoarcem pe cealalta parte.Tinem chiftelutele pana cand devin galben-aurii .
Comentarii (11):
Foarte bune! Împreună cu mâncare de urzici și leurdă e un vis! Vă recomand bere neagră :)
Buna
Bun foarte bune si rapid de gatit
Super bune
Delicioasa
Frumos explicat!
Ok
Buuuun !
Foarte gustos si usor
mersi de receta
Sigur voi prepara niste chiftelute ,caci sigur sunt foarte gustoase.