Challah- paine cu oua

Altele
Foarte ușor
35 min
775 Kcal

Ingrediente

4

Pentru uns:

Pt presarat, optional:

Cost estimat: 2.31 (0.58€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Intr-un bol incapator, se amesteca 100g din faina, drojdia si apa si se da deoparte 15-20 de minute, pana compoztia dospeste se adauga ouale, mierea, sarea apoi treptat faina.
  • Se framanta un aluat vartos, dar fin. Se lasa deoparte la loc cald pana isi dubleaza volumul.
  • Taina:
    Incalziti cuptorul la 170F, stingeti-l, lasati-l 10 minute sa se recoreasca usor si puneti bolul cu aluat in cuptor. Ati creat astfel un loc caldut si ferit de curentii de aer.
  • Aluatul dospit se imparte in 6 parti egale fiecare parte se intinde cu sucitorul intr-un dreptunghi de 3-5mm grosime si se ruleaza ca in imagine.
  • Din aluatul rulat astfel formam un snur, video clipul arata foarte clar cum se procedeaza procedam la fel de alte 5 ori snururile se prind la capat cu o greutate si se incepe impletirea lucram mereu cu cele 2 snururi care sunt in margine.
  • Mai departe las clipul sa va ghideze, e mult mai simplu decat 'transmite' imaginea cu rezultatul final. Zau.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 775Kcal
  • Carbo: 122.7g
  • Grăsimi: 19.8g
  • Grăsimi sat.: 3.4g
  • Proteine: 22g
  • Fibre: 6g
  • Zahăr: 19.9g
  • ProPoints: 21
  • SmartPoints: 25
Informații nutriționale pentru 1 porție (258g)
AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

annni

Perfect!

abuz