Carnaciori in foietaj

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Foietajul se las la dezgheat la temperatura camerei, cu cca 3 ore înainte. Se aprinde cuptorul inainte, pentru c trebuie s fie bine încins când bagam pateurile la copt. Aa cresc frumos i se fac mai repede.
  • Pentru carnaciorii în aluat se taie foietajul in fasii subtiri de 2cm, sau se pot taia in triunghiri, care se ruleaza ca cornuletele. Se foloseste pentru aluat un cuit foarte bine ascuit, ca altfel se vor lipi straturile i nu va crete bine.
  • Se tapetaza o tava cu hartie de copt, se aseaza carnaciorii, se ung cu galbenus si se introduc in cuptorul incins pentru 10-15 minute.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz

anonymous

Sunt foarte buni

abuz