In robotul de bucatarie se pulseaza faina, sarea, bicarbonatul de sodiu si zaharul se dauga untul taiat cuburi si se pulseaza pana amestecul are un aspect de nisipos.
Urmeaza mierea, vanilia si laptele pulsand pana obtinem o bila de aluat se scoate aluatul din robot, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider 30 de minute .
Se scoate aluatul din frigder, se imparte in 2 si se intinde o foaie de 5 mm pe masa usor infainata se taie in forma dorita, se pun in tava acoperita cu hartie de pergamnet, la distanta de 2cm unul de altul, se inteapa cu furculita.
Se presara cu zahar tos (optional) si se coace la cuptorul incins in prealabil la 375F, gratarul la etajul 3, privind de jos in sus.
Se coc pana s-au rumenit putin si sunt usor fermi la atingere, dureaza in jur de 10 minute insa va sfatuiesc sa supravegheati coacerea, sa nu cumva sa se arda.
Se scot pe gratar si se lasa la racit se pastreaza in cutii de metal sau borcane din sticla/ceramica.