Biscuiti graham
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- In robotul de bucatarie se pulseaza faina, sarea, bicarbonatul de sodiu si zaharul se dauga untul taiat cuburi si se pulseaza pana amestecul are un aspect de nisipos.
- Urmeaza mierea, vanilia si laptele pulsand pana obtinem o bila de aluat se scoate aluatul din robot, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider 30 de minute .
- Se scoate aluatul din frigder, se imparte in 2 si se intinde o foaie de 5 mm pe masa usor infainata se taie in forma dorita, se pun in tava acoperita cu hartie de pergamnet, la distanta de 2cm unul de altul, se inteapa cu furculita.
- Se presara cu zahar tos (optional) si se coace la cuptorul incins in prealabil la 375F, gratarul la etajul 3, privind de jos in sus.
- Se coc pana s-au rumenit putin si sunt usor fermi la atingere, dureaza in jur de 10 minute insa va sfatuiesc sa supravegheati coacerea, sa nu cumva sa se arda.
- Se scot pe gratar si se lasa la racit se pastreaza in cutii de metal sau borcane din sticla/ceramica.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!