Biscuiti englezesti pentru ceai

votează acum
Altele
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Faina, margarina la temperatura camerei,zaharul pudra si ouale fierte trecute prin sita se amesteca bine rezultand niste lolotei.
  • Apoi se adauga oul, ciocolata topita, zeama si coaja de la o lamaie, un praf de sare si se amesteca bine. Ne va iesi un aluat mai moale,la care vom adauga faina cat sa ne iasa un aluat ca de paine.
  • Framantam bine dupa care impachetam in folie alimentara si dam la rece pentru 20 de minute.
  • Dupa cele 20 de minute de stat la rece, intindem aluatul intr-o foaie groasa de 1/2 de cm. si decupam diferite forme.
  • Pe care le ungem cu ou batut,le presaram cu migdale macinate si le punem la cuptorul de dinainte incins,la foc mijlociu, pana se rumenesc.

Punctează această reţetă

liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: