Batoane cu branza de vaci

Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Batoane energice de cereale
-
Samosas cu macrou și cremă de brânză
-
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
-
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se stoarce branza de vaci si se trece prin sita. Cascavalul se da pe razatoarea mica. Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat cat mai mult .
- Adaugam branza de vaci, cascavalul, esenta, coaja de lamaie, faina. Amestecam pana la omogenizare. La sfarsit adaugam si stafidele.
- Da la rece pentru o ora. Intindem o foaie de 1/2 cm si taiem bastonase. Le asezam intr-o tava unsa si le ungem cu ou batut.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!