Bat bot ( paine marocana in tigaie)

Altele
4 porții
Foarte ușor
30 min
366 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 0.96 (0.24€/porție)

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Chipsuri de paine pita - reteta expresa


Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Amestecam drojdia cu apa calduta si 1 lingurita de zahar si o turnam peste faina amestecata cu 1 lingurita de sare.
  • Framantam un aluat care va fi destul de moale.Mai puteti pudra putina faina daca e nevoie.Impartim in 8 bilute si le lasam sub un servet timp de 10 minute.Apoi le intindem cu degetele in cercuri de 1 cm de grosime.
  • Daca le faceti mai subtiri e posbil sa nu se umfle foarte bine.Pudram masa cu faina si punem discurile de aluat,le acoperim cu un servet si le lasam la crescut cca 1 ora.
  • Incingem o tigaie de teflon si fara sa o ungem cu nimic,punem painicile.Cand s-au umflat bine pe o parte le intoarcem.Le putem manca umplute cu branzeturi si salamuri,sau pur si simplu ca si paine.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 366Kcal
  • Carbo: 73.4g
  • Grăsimi: 1.4g
  • Grăsimi sat.: 0.3g
  • Proteine: 12.2g
  • Fibre: 4g
  • Zahăr: 3.7g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (171g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/07/2013

Noi romanii mai de varsta a ll-a,am crescut cu aceste painici care se faceau pe soba si le ziceam ,, turte ".

(0) (0) abuz



+