Bastonase de dovlecei crocanti

Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Dovleceii se curata de coaja si se taie bastonase de lungime si grosime medie, dupa care se sareaza dupa gust si se lasa cam 15-20 minute la rece.
  • Intre timp, dam casul/telemeaua/branza prin razatoarea mica si amestecam cu pesmetul.
  • Iaurtul il amestecam cu uleiul.Luam fiecare bastonas de dovlecel si-l tavalim cu simt de raspundere prin iaurt, apoi il fardam cu pesmet si cas, si il asezam frumos la locul sau rezervat special in tava tapetata cu hartie de copt.
  • Dam bastonasele la cuptorul preincalzit pentru circa 25-30 minute si servim dupa imaginatie si gust.Noi, i-a servit cu vesitul sos tzatziki si rosii cherry.

Punctează această reţetă

MMonya

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

givarom

Am mai gatit-o, o gatesc si deseara. Sunt foarte bune bastonasele !

am gătit această rețetă
abuz