Bastonase de dovlecei crocanti

Altele
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Lasagna cu dovlecei


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Dovleceii se curata de coaja si se taie bastonase de lungime si grosime medie, dupa care se sareaza dupa gust si se lasa cam 15-20 minute la rece.
  • Intre timp, dam casul/telemeaua/branza prin razatoarea mica si amestecam cu pesmetul.
  • Iaurtul il amestecam cu uleiul.Luam fiecare bastonas de dovlecel si-l tavalim cu simt de raspundere prin iaurt, apoi il fardam cu pesmet si cas, si il asezam frumos la locul sau rezervat special in tava tapetata cu hartie de copt.
  • Dam bastonasele la cuptorul preincalzit pentru circa 25-30 minute si servim dupa imaginatie si gust.Noi, i-a servit cu vesitul sos tzatziki si rosii cherry.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

givarom, 13/09/2016

Am mai gatit-o, o gatesc si deseara. Sunt foarte bune bastonasele !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+