Bastonase de dovlecei crocanti
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Lasagna cu dovlecei
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Dovleceii se curata de coaja si se taie bastonase de lungime si grosime medie, dupa care se sareaza dupa gust si se lasa cam 15-20 minute la rece.
- Intre timp, dam casul/telemeaua/branza prin razatoarea mica si amestecam cu pesmetul.
- Iaurtul il amestecam cu uleiul.Luam fiecare bastonas de dovlecel si-l tavalim cu simt de raspundere prin iaurt, apoi il fardam cu pesmet si cas, si il asezam frumos la locul sau rezervat special in tava tapetata cu hartie de copt.
- Dam bastonasele la cuptorul preincalzit pentru circa 25-30 minute si servim dupa imaginatie si gust.Noi, i-a servit cu vesitul sos tzatziki si rosii cherry.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
G
givarom,
13/09/2016
Am mai gatit-o, o gatesc si deseara. Sunt foarte bune bastonasele !
am gătit această rețetă