Reteta Laura Laurentiu.
I-am mai facut, dar am uitat sa-i pozez. De data asta insa, mi-au iesit f bine, nu au fost moi absolut deloc, pentru ca i-am taiat mai gros. A mancat si Cosmin, care nu pune gura pe dovlecei- ma intrebam "Oare stie ce a gustat?... sa-i zic, sa nu-i zic :))))" ... sigur ca si-a dat seama, si chiar i-au placut, aleluia :)
Pe dansii i-am gasit la Auchan, tare draguti mai erau, nitel mai mari decat un deget, da' durdulii.
I-am spalat si curatat pe alocuri, pe unde erau mai loviti, i-am taiat in sferturi, i-am sarat si lasat la odihnit 15 minute.
Intr-o farfurie am amestecat un borcan de iaurt cu 3 linguri ulei de masline, si in alta farfurie, 250 g pesmet cu 150 g telemea tare, razuita.
Am scurs dovleceii, i-am tamponat cu prosop de hartie, si i-am dat prin iaurt, apoi prin pesmet.
Am pus toti "soldateii" pe hartie de copt, si la cuptor, la 220, pana s-au rumenit binisor.
Eu i-am mancat cu sos afumat HP. Yummi :)