Oul cu un praf de sare se bate spuma, se amesteca cu iaurtul si smantana dulce.
Se adauga putin cate putin malaiul, amestecand mereu pentru a evita formarea cocoloaselor.
Va rezulta un amestec "lung", asemeni aluatului pentru clatite. In cele din urma se adauga mararul maruntit - a pus 5-6 fire de marar, voi puneti mai mult/mai putin functie de cat de mult iubiti mararul.
Compozita se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ o ora .
Dupa ce s-a racit un pic, alivanca se taie felii si se presara cu zahar pudra.
Nu are ce cauta marar in Alivanca ea este un desert dupa ce o coaceti se tae si se mananca in sos de smantana bine reteta originala este total diferita.
Comentarii:
O reteta delicioasa!
Nu are ce cauta marar in Alivanca ea este un desert dupa ce o coaceti se tae si se mananca in sos de smantana bine reteta originala este total diferita.
Trebuie s-o incerc
Abia astept sa fac aceasta placinta pe care o mancam in copilarie la bunica,stiu ca e buna tare
Foarte buuna reteta