Alivanca

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Gratin irezistibil cu cartofi si somon fumé!
-
Paste cremoase cu ricotta și somon afumat
-
Cheesecake brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative!
-
One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Oul cu un praf de sare se bate spuma, se amesteca cu iaurtul si smantana dulce.
- Se adauga putin cate putin malaiul, amestecand mereu pentru a evita formarea cocoloaselor.
- Va rezulta un amestec "lung", asemeni aluatului pentru clatite. In cele din urma se adauga mararul maruntit - a pus 5-6 fire de marar, voi puneti mai mult/mai putin functie de cat de mult iubiti mararul.
- Compozita se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru aproximativ o ora .
- Dupa ce s-a racit un pic, alivanca se taie felii si se presara cu zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
Machilleos,
18/09/2018
Nu are ce cauta marar in Alivanca ea este un desert dupa ce o coaceti se tae si se mananca in sos de smantana bine reteta originala este total diferita.
07/06/2013
Abia astept sa fac aceasta placinta pe care o mancam in copilarie la bunica,stiu ca e buna tare